Häxor till halloween

IMG_2062.JPG
I F-klassen har vi under terminen haft en hel massa modellera att leka med. Barnen har jobbat med leran i flera omgångar och då vi återanvänder den blandas alla färger och den börjar närma sig brun eller grå som naturlera. Koolt tycker jag och härligt att kunna jobba i flera olika omgångar med samma material. På en fritidstid tog vi fram leran igen och jag lärde barnen lite olika knep hur man kan få till en figur med huvud, ögon, mun och hår etc. Vi hade jättekul och se så fina och individuella häxorna och trollkarlen blev. Jag fotograferade figurerna och det är slående hur personliga de är och hur de på många sätt liknar sina upphovsmän. Det vore roligt att arbeta vidare kring dessa figurer och se vilka karaktärer som skulle komma fram i ett friande berättande.

IMG_2063.JPG

IMG_2061.JPG

IMG_2064.JPG

Kommentera